Ring oss

0300-206 07

Maila oss

info@sandoror.se

Vi är ett serviceföretag

Kontakta oss

Välj en sida

VVS Hanhals

Alla typer av arbeten inom VVS Hanhals

Behöver du hjälp med VVS Hanhals? Sandö Rör AB har följaktligen både kunskap och kvalifikationer för att kunna genomföra alla typer av uppdrag inom VVS Hanhals. För oss är det viktigt att kunna möta våra uppdragsgivares behov och önskemål på alla plan. Det gör att vi därför ser till att anpassa våra lösningar utefter vad situationen kräver.

Sandö Rör AB har ett brett utbud av tjänster och kan följaktligen erbjuda dig det mesta inom branschen. Hos oss hittar ni allt från VVS-installationer i badrum, kök och tvättstuga, till avloppsrensningar med maskin. Följaktligen finns det sällan uppdrag som är för stora eller små, och vi finns därför tillgängliga för att skapa felfria resultat som håller under många år framöver. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Tveka aldrig på att anmäla ditt intresse till våra rörläggare!

INSTALLATION

REPARATION

SERVICE

RÅDGIVNING

Professionella uppdrag inom VVS Hanhals

Proffsig totalentreprenad av badrum

Har du planer på att förnya ditt badrum? Då är vi rätt företag för dig! Sandö Rör AB är specialister på att leverera kvalitativa punktinsatser och helhetslösningar för renovering och uppfräschning av badrum. Vårt kunskapsområde sträcker sig brett och vi har förmågan att åta oss alla former av uppdrag, oavsett projektets omfattning.

Kvalitet, hållbarhet och funktionalitet är alltid medräknade som huvudkomponenter i de arbeten som vi förverkligar åt våra kunder. Vi har egna rörmokare, samt ett brett kontaktnät av branschspecifika yrkesmän som mer än gärna assisterar dig vid kommande renoveringar. Sandö Rör AB lyssnar på dina idéer och sammanväver detta med ett resultat som går i hand med dina visioner.

Varmt välkommen att kontakta oss när du behöver hjälp med proffsig totalentreprenad av badrum. Vår personal ser alltid fram emot nya och spännande uppdrag!

 

Vi hjälper dig hitta rätt värmepump

Värmepumpar är det perfekta alternativet för personer som vill sänka uppvärmningskostnaderna och öka sina ekonomiska besparingar. Det finns enorma utbud av värmepumpar i olika modeller och prisklasser, vilket kan försvåra processen av att hitta rätt. Sandö Rör AB har goda kunskaper av värmesystem och finns givetvis närvarande för kunna vägleda dig med rådgivning och expertis. Med dina önskemål som grund skräddarsyr vi lösningar för just din fastighet.

När du väljer att anlita oss har vi möjlighet att hjälpa dig med tjänster som reparation och renoveringar, samt installation och service av värmesystem. Som CTC-partner kan vi även erbjuda våra kunder ett brett sortiment av värmepumpar till förmånliga priser. Med rätt värmepump kommer dessutom rikligt med varmvatten till låga kostnader.

Har du bestämt dig för att göra en långsiktig investering för både fastighet och plånbok? Då föreslår vi att ni kontaktar oss för ett kostnadsfritt besök! Vi erbjuder självklart installation och service.